15 de des. 2014

Els protagonistes de la Jornada

Tenim el plaer de presentar-vos els ponents que intervindran en la jornada sobre els espais per a infants i joves a les bibliotques, que celebrarem el proper dia 30 de gener a la biblioteca Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

Clara Eslava

[Perfil de Linkedin]
Arquitecta de l'estudi "Eslava y Tejada", investigadora del diàleg que estableixen l'arquitectura, la pedagogia i els espais de joc infantils, professora d'estètica i història del disseny a la Universidad Antonio de Nebrija i coordinadora i coautora del llibre Territorios de la infancia.

Tone Lunden

[Perfil de Linkedin]
Assessora de projectes amb infància a la Hjoerring Library de Dinamarca. Va presentar al Congrès de l’IFLA (1992) la interessant experiència del projecte arquitectònic de la Biblioteca Central de Hjoerring.

Biblioteca de la Barceloneta

[Web de la biblioteca]
Representada per M. Josep Fontova, directora, i les responsables de l'àrea infantil Teresa Mas i Laura Calosci.

Ignasi Bonet

[Perfil de Linkedin]
Arquitecte i documentalista. La seva presència aporta interessants perspectives i contribucions en blogs sobre espais i biblioteques.

Lluís Sabadell Artiga

[Web personal]
[Web de Cocreable]
Artista, comissari i dissenyador. Especialitzat en la gestió de projectes de cocreació, responsable del projecte i la plataforma Cocreable i autor de la Guia pràctica per co-crear a l'escola.

Per a més informació consulteu el programa i la informació sobre les incripcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada