19 de gen. 2015

Curs Co-creació d'Espais infantils i Juvenils per biblioteques


Si ja us heu apuntat a la Jornada de reflexió sobre Espais i biblioteques del dia 30 de gener 2015, organitzada pel Bib.botó...


Potser us interessa el curs Co-Creació d’espais infantils i juvenils per a biblioteques que tindrà lloc al COBDC amb l'objectiu d'aprofundir més sobre el tema dels espais a través de la Co-creació.


"És cada vegada més important involucrar els usuaris en el procés de disseny de nous espais o serveis, o per millorar els ja existents, però també a tots els implicats en aquest procés: els mateixos treballadors, proveïdors, i fins i tot persones que no hi tinguin res a veure i que ens puguin aportar una nova mirada. 
La innovació oberta basada en co-creació significa combinar el coneixement intern de la biblioteca per desenvolupar projectes involucrant persones externes, ja siguin tècnics o bé els usuaris, proveïdors, fans, seguidors, etc. La co-creació és una eina d’innovació aplicable a qualsevol àmbit de la vostra organització: idear un nou servei o espai, una millora interna, definir les millores del ja existents, etc."


Més informació i inscripcions en aquest enllaç



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada