24 de nov. 2014

Benvinguda al blog "Els espais per a infants i joves a les Biblioteques"

Des del Grup de treball de Biblioteques Infantils del COBDC (Bib.Botó) us donem la benvinguda a aquest espai virtual en el qual volem promoure la reflexió sobre els espais per a infants i joves a les biblioteques.


Volem que sigui un espai participatiu on, entre totes i tots, compartim i descobrim models diversos de concepció d'espais per a la infància a la biblioteca, recollim bones pràctiques, incorporem mètodes per afavorir un paper actiu i creatiu dels infants a les biblioteques des de l'àmbit dels espais, i intentem consensuar unes pautes concretes a l'hora d'imaginar i construir els espais per a la infància a les biblioteques.


Al llarg de les properes setmanes anireu trobant una sèrie d'entrades amb aportacions d'arquitectes que han treballat els espais infantils a les biblioteques, repositoris de bibliografia sobre diferents temàtiques, enllaços per visitar, imatges, lectures... Tot plegat, per anar escalfant motors de cara a la Jornada que estem preparant el proper 30 de gener, i el curs pràctic que es realitzarà posteriorment. 

Visiteu l'apartat Més informació per saber tots els detalls sobre aquest projecte.

Esperem que aquest espai us sigui d'utilitat, i us agraïm per avançat tots els vostres comentaris i aportacions.

Us animem a participar-hi!!!!! 


Gladsaxe Main Library Plan / Illustration: Rosan Bosch & Rune Fjord


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada