24 de nov. 2014

Participeu amb nosaltres?

Imatges cortesia de GraphicsFuel


Des de l'equip que hem preparat aquest blog i estem treballant en la jornada de formació, volem demanar la participació de tots aquells que esteu interessats en els temes que ens ocupen: biblioteques, espais, arquitectura, infants i joves.

Us proposem aquí algunes maneres per fer-ho:

- Deixeu-nos comentaris aquí mateix, en aquest blog! Aprofiteu qualsevol de les entrades per plantejar dubtes, preguntes, consultes, aportar idees, enllaços, referències. Opineu! Digueu la vostra! Ajudeu-nos a completar la bibliografia. Descobriu-nos nous espais per la infància. Tot serà benvingut i incorporat a aquest recurs que estem construint per treballar aquests temes.

- Si feu servir Facebook, seguiu el grup de treball ,comenteu i compartiu els nostres posts i etiqueteu-nos en les entrades que feu sobre aquests temes.

- Si feu servir Twitter, el hashtag que hem triat es #espaisbiblios. Tots els tuits publicats amb aquest hashtag els recollirem a la columna de la dreta. Tot i que el Bib.Botó no utilitza Twitter, no us costarà gaire trobar a algunes de les persones que formem part d'aquest equip ;-)

- Per què no ensenyar-nos com són els espais infantils i juvenils de les vostres biblioteques amb Instagram? Feu servir el tag #espaisbiblios perquè poguem veure les vostres fotografies!

- I per últim, si sou Pinteressats i Pinteressades, us convidem a visitar els taulers del Pinterest del Bib.Botó, on hem començat a recollir imatges relacionades amb biblioteques, espais, ambients, infants i joves. Us convidem a enviar-nos a través del vostre Pinterest les imatges que trobeu interessants o suggeridores (revolucionàries! o potser clàssiques?) sobre aquestes temàtiques, i les afegirem als taulers. O que ens feu arribar fotografies a través del Facebook, Twitter o el correu del Bib.botó (jimboto@cobdc.org).

Com veieu, es tracta que entre tots reflexionem i aprenem sobre un dels elements bàsics en la nostra tasca diària a les biblioteques: l'espai del qual disposem i a través del qual interaccionem amb els infants i joves que utilitzen les biblioteques. 

Esperem que us engresqueu i participeu en aquest procés d'aprenentatge. 
I esperem, per suposat, els vostres suggeriments i comentaris i les vostres aportacions!

2 comentaris:

  1. Perfecte! Benvinguda! aviat s'obriran inscripcions de la Jornada i tindrem el programa complet dels ponents

    ResponElimina